Räätälöityä turvallisuutta kotiin ja toimistoon

Laadukas hälytinjärjestelmä turvaa kotisi ja yrityksesi Turun alueella

Haluatko turvata kotisi tai toimistosi kutsumattomilta vierailta?

Turun Asennuspiste myy ja asentaa luotettavat hälytinjärjestelmät yksityisiin talouksiin sekä yrityksiin Turun alueella. Yrityksellämme on vankka kokemus erilaisten hälytinjärjestelmien asennuksesta sekä nykyaikaisen turvatekniikan soveltamisesta ja vaatimuksista. Kartoitamme kanssasi yksilölliset toiveesi ja suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan järjestelmän.

Laadukas järjestelmä suojaa monenlaisissa kohteissa

Asennamme hälytinjärjestelmät kaikenlaisiin kiinteistöihin. Valikoimassamme on erilaisia vaihtoehtoja niin kerrostalojen, asuntojen kuin pienten ja suurten liiketilojen tarpeisiin. Monipuolinen turva- ja hälytysjärjestelmävalikoimamme takaa, että voimme suojata kaikenkokoiset kohteet teollisuuslaitoksista yksityisiin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin.

Monipuolisia ominaisuuksia eri käyttötarpeisiin

Helppokäyttöiset rikosilmoitinjärjestelmämme valvovat omaisuuttasi luotettavasti ja varmasti. Järjestelmään voidaan liittää liikeilmaisimien lisäksi myös mm. paloilmaisimia, lasinrikkotunnistimia, ovimagneetteja sekä kosteusantureita. Langalliset järjestelmät ovat aina kaapeloitava, langattomat toimivat puolestaan noin 2 vuotta kestävillä paristoilla. Hälytyksen siirto onnistuu lankaliittymän tai gsm-verkon kautta kännykkääsi tai vartiointiliikkeeseen.

Räätälöity järjestelmä edistää työ- ja asumismukavuutta

Suunnittelemme oikein mitoitetun turvapalvelukokonaisuuden kanssasi. Näin hälytinjärjestelmä palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Toimiva järjestelmä tuo viihtyvyyttä ja turvallisuuden tunnetta niin kotiin kuin toimistoon. Ota yhteyttä ja tilaa – neuvomme mielellämme myös tuotteiden käytössä sekä käyttöönotossa!

Kiinnostuitko hälytysjärjestelmistämme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Turun Asennuspiste
Rautalankatu 5 A 7
20320 TURKU

Y-tunnus: 1297257-9
Puh: +358 400 922 025

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Turun Asennuspiste:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hälytinjärjestelmä turku